ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone
Adress
List Of Order
Delivery Method
Get your own free form like this one.
DROPSHIP

DROPSHIP


Anda SERIOUS nak menjadi agen dropship kami??

..tdk perlukan modal..tak perlu simpan stok, kami yg uruskan penghantaran utk customer anda...



* untung bersih sehingga 10-30% utk setiap produk..anda mampu menjana RM200-2000 sebulan jika anda rajin..



utk pendaftaran emailkan kepada msbeautyshoppe@yahoo.com dengan tajuk :DROPSHIP

nama

addres

phone

* no sms / whatsupp yer, only by email

Thursday, 7 February 2013

Rahsia JAMU SERI BONDA


Harga :
RM39 (60 capsule)
* postage RM6 / RM9

mengandungi lebih 20 khasiat hebat dan anda cuma perlu amalkan sebanyak 2 biji sehari.
Lebih menguntungkan, sebotol Jamu Seri Bonda dapat bertahan sehingga lima minggu!

Khasiat dan rahsia Jamu Seri Bonda
kembali dara
mengetatkan otot faraj
power grip
mengembalikan keinginan bersama suami
membekalkan tenaga tambahan
menegang dan menganjalkan payudara
mengurangkan risiko penyakit kanser serviks dan payudara
menghangatkan hubungan intim
membantu mendapatkan zuriat
merawat masalah keputihan
mencegah dan merawat bau yang kurang enak di bahagian vagina
menghilangkan gatal-gatal di bahagian vagina
mencantikkan dan menganjalkan struktur kulit
membantu mencerahkan kulit
awet muda dan wajah berseri
melancarkan peredaran darah
menghilangkan senggugut dan menstabilkan kitaran haid
melegakan kekejangan otot badan
melawaskan pembuangan air besar atau kecil
tubuh akan lebih terasa ringan
baik untuk pesakit kencing manis (membantu menghilangkan kesan kehitaman pada kulit akibat penyakit ini)
membantu mengatasi masalah rekahan pada tumit kaki

Ayuh! Jom kembali dara, cantik, sihat dan mantap bersama Jamu Seri Bonda!

Jamu Seri Bonda merupakan supplement terbaik untuk wanita masa kini.
Dengan harga yang berpatutan, segala khasiat dan rahsia alam
semulajadi di terap ke dalam adunan turun temurun ini.
Rasainya sendiri!

Mereka yang boleh mengamalkan Jamu Seri Bonda adalah:
1) Wanita berkahwin (berumur sehingga 60 tahun)
2) Wanita menyusukan anak
3) Anak dara

Jamu Seri Bonda sememangnya 100% di adun dari herba-herba dan
rempah ratus terpilih bagi mengekalkan mutu, kualiti bagi kepuasan
pengguna. Kami tiada bahan berunsurkan kimia. Semuanya semulajadi!
Adunan terbaik ini dicipta khas untuk memberikan kesan yang terbaik
untuk wanita khususnya ibu selepas bersalin.

Dengan izin Allah SWT , Alhamdulillah Jamu Seri Bonda dapat
menangani masalah yang dihadapi wanita. Inilah rahsia kami :)


Selamat mencuba! ;)

*notakaki: wanita hamil dan datang bulan serta mempunyai
penyakit darah tinggi yang kronik tidak digalakkan untuk
mengambil Jamu Seri Bonda

Jika anda mengalami lenguh-lenguh di bahagian tertentu dan
sebagainya atau haid menjadi lewat beberapa hari, itu cuma
tindak balas di peringkat awal pengambilan JSB.
Jadi jangan risau ya. teruskan amal JSB, insyaAllah
masalah yg di alami akan beransur hilang.



Artikel pertama Jamu Seri Bonda di akhbar Kosmo! di dalam ruangan Aura Juita 29 Mei 2012

Harga :
RM39 (60 capsule)

mengandungi lebih 20 khasiat hebat dan anda cuma perlu amalkan sebanyak 2 biji sehari.
Lebih menguntungkan, sebotol Jamu Seri Bonda dapat bertahan sehingga lima minggu!


 klan Jamu Seri Bonda di akhbar Kosmo!
pada 29 Julai 2012


Harga :
RM39 (60 capsule)

mengandungi lebih 20 khasiat hebat dan anda cuma perlu amalkan sebanyak 2 biji sehari.
Lebih menguntungkan, sebotol Jamu Seri Bonda dapat bertahan sehingga lima minggu!


 Billboard pertama Jamu Seri Bonda di

perkarangan Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bharu, Kelantan

Harga :
RM39 (60 capsule)
* postage RM6 / RM9

Harga :
RM39 (60 capsule)

mengandungi lebih 20 khasiat hebat dan anda cuma perlu amalkan sebanyak 2 biji sehari.
Lebih menguntungkan, sebotol Jamu Seri Bonda dapat bertahan sehingga lima minggu!



TESTIMONIAL

Alhamdulillah, dengan izin Allah Jamu Seri Bonda dapat membantu
dalam menangani permasalahan wanita

Anda sering lenguh2, sakit sendi, kepenatan dan cepat mengantuk,
JOM baca testimoni pengguna JSB ni ...

Puan Suzie, Kota Bharu
Sejak amalkan Jamu Serapat Bonda, rasa sakit di bahagian pinggang
lepas bersalin tu ade kurang, keputihan pun ok dah...
dan yang paling penting hubungan ngan suami memang suami
puji ada perubahan.. hehehe


Puan Sue, Georgetown
Salam pn.ayu.. ni nak kasi testi sket.. sejak berkenalan dgn JSB ni..
sakit pinggang, sakit urat badan dah xda.. ringan je buat keje..
mula2 mkn asik tekeluar angin jer. hehe.. bab dalam kelambu tu memang best la..
rajin je stiap hari. hubby sukaaa.. mcm anak dara blik tau!
tahniah JSB! Harga murah kesan mantopp!


Puan Iela, Georgetown
Hai sis.. thanx sbb promot JSB ni kt saya..sblm ni saya mempunyai masalah
period yg tak teratur.. kalau datang haid pun sikit2 jer kluar yg warna coklat2 tu.
. tp lepas amal mkn JSB selama 2 minggu, alhamdulillah period saya kluar dgn banyak
.. mcm paip pecah.. :-) saya betul2 terkejut dgn kesan JSB ni..
sakit pinggang pun hilang bila buat keje.. alhamdulillah...
nanti saya akan update lagi utk botol ke 4.. tahniah JSB!


Puan Niza, Kota Bharu
As salam..ni kak ja nk bg testi yg u mintak.. pasal JSB ni memang bagus..
kesan dapat rasa dengan cepat bebanding produk2 mahal yg ada kt pasaran..
yg paling best masa 'bercinta' ngan hubby.. lain sungguh rasa..
hubby pun tegur rasa lain mcm jer.. hehe malu lah..
ni kak ja tgh promot kt member2 sekerja plak.. sbb kesan dia memang best!!
ni nk oder lg 2 botol ye... thank's


Puan Noor, Nibong Tebal, Penang
Hai. ni akak nk bgtau jue, baguih la JSB ni.. sakit2 badan akak dah xda..
akak dok menjahit kan selalu lenguh2 belakang.. lani dah xrasa lah..
memang hebat.. akak perasan muka akak nampak beseri. ha 1 lg,
bab dgn suami..suami ckp knapa bini abg lain mcm ni..heheh
dia suka dan dia suh maintain mkn jamu ni.. hehe tq jue..
mcmne nk jd pengedar jue?


Puan Yaya, Pasir Mas, Kelantan
I nak order JSB lg ni.. sedap la bdn mkn jamu u ni..
nape i rasa breast makin anjal jer..
memang kesan dia eh jue?
haid pon lancar dah lani.. dulu xterator.. abg pun memuji time tooottt tuuu..
hehe;-) thanks jsb! powerrrr!!


Puan Syuhada, Larkin, Johor
Salam..mcmna nk jadi pengedar JSB?
saya dah try sebotol.. rasa ok sgt2 lah..
kesan cepat dan murah.. dulu mkn jamu yg glemer2 tu..
tp xlarat nk maintain laa..
hope JSB x naikkan harga lg yer.. bleh jd barang wajib tiap2 bulan..hehehe

Mama Tie, Wakaf Bharu, Kelantan
Mama baru makan 2 biji Jamu Serapat Bonda semalam,
bangun pagi ni sakit-sakit belakang dah tak ada.
badan pun rasa ringan. sekarang ni mama terus amalkan jamu ni.
alhamdulillah, serasi. (Mama Tie merupakan seorang ibu berusia hampir 50 tahun)

Puan Sah, Tumpat, Kelantan
Jamu Serapat Bonda ni diperkenalkan oleh anak buah saya.
alhamdulillah jamu ni dah berjaya hilangkan rasa sakit di bahagian belakang
dan pinggang saya kerana saya seorang tailor.
baru je cuba 2 biji kapsul semalam. dan hari ni saya order lagi 20 botol
utk perkenalkan kepada sahabat dan sanak saudara.


Puan Elly, Wakaf Bharu, Kelantan
Haluu JSB! sy sempat mkn selama 4 ari, pastu esoknye period.
ya Allah, byknya darah yg kua. ketul2 pulak tu. lawas betul.
dh byk bulan tak period mcm ni. lega sgt2.
lepas period ni, sy akan terus mkn JSB.
tak sbr nak rasa ape lg kelebihan dan kehebatan jamu ni. Alhamdulillah!


Puan Ju, Pulau Pinang
Saya betul2 puas hati dgn kesan JSB ni..
sakit urat badan dah hilang selepas mkn 4 hari turut2..
yang paling best time bg servis kt hubby..
lain sungguh rasa. mcm mlm petama! hehe... tahniah JSB!


Puan Norul, Putrajaya
Sejak menjadi teman kepada JSB, rasa lebih bertenaga,
badan tak letih walaupun kerja tak berhenti.
Bila bersama suami, rasa bertenaga dan tak cepat klimaks.
Kedua-duanya puas. Sengal-sengal pinggang dan angin dalam badan pun hilang.

Puan Junaidah, Kota Bharu
suami suruh saya beli Jamu Serapat Bonda untuk buat stok.
sebab katanya bila bersama, dia rasa puas...
saya akan pastikan stok sentiasa ada bersama saya demi suami tersayang..

Puan Lin, Klang
Hai... Ayu... Memang best mkn JSB ni....hilang sakit2 urat semua...
member pun dah puji muka nampak berseri dan yang paling penting
suami pun memuji...nanti i ingat nak order lagi....
sebab i dah start promote to my frendz.....nanti i call u yer..kalu i dah bankin...
.maybe besok or lusa i bank in duit..nanti i call yer.... anyway thanks
sebab JSB hidup i bertambah sempurna..Insyaallah...yang letihnya
setiap pagi makeup nak gi kerje..cik abe duk tunggu kat blakang lak...
tak bagi make up over2 nanti ader yang ngorat lak katanya...
tu yang letih tu..hehehhe...anyway thanks yer Ayu...
jgn lupa my order tu....fliers bagi lebih sikit pun takper la..
senang sikit nak distribute....hehehhe...
takyah byk ckp suh diaorang baca jer....

Puan Emy, Ipoh
Baru mkn 3 kali jamu ni bdn da x lenguh2 lagi....
hubby lak asyik pandang lain mcm je kata muka da npk lain..hehe..
sekarang saya dah jd pengedar di kawasan sekitar ipoh..
xsabar nk kongsi dgn kawan2 pula lepas ni.. tq jsb...


Puan Ita, Shah Alam
Akak rasa lain sgt nanti kalau mkn jamu tu, ita ada masalah sikit lepas
lahir anak no 2, mcm luka jahit tak baik betul atau kena urat.takut nak
bersama hubby, kadang2 buang air besaq pun terasa sakit mcm nak bersalin
lg, tp lepas mkan jmu tu alhamdullillah,, kuasa Tuhan dgn pertolongan and
pengenalan dr kak nor..xde masalah langsung..rasa macam x bersalin normal
pun..x rasa dah luka bersalin tu, buang air pun lawas..ni dah 3minggu makan,
hubby pulak tegur muka berseri sikit..hehe..

Puan Tini, Changlun
Alhamdulillah sejak mengamalkan JSB ni sejak 3 mggu lalu,
pelbagai masalah kewanitaan selepas melahirkan ank pertama yg saya
alami berakhir..selain manfaat utk diri sendiri..ank saya juga mendapat
kebaikannya..masalah jarang membuang air besar yg dialaminya beransur
pulih..terima kasih JSB!

Puan Anis, Sungai Buloh
Jamu serapat bonda tu..mmg berkesan la abg kata cam anak dara...
hehehehh.. kita pun rasa cam anak dara je...

Puan Izzan, Jitra
Masa mula-mula mkn JSB ni rasa tubuh ringan..cuma period lewat ckit..
.tp lepas mai tu kuar byk..kulit pun lembab dah, sblm ni kulit kering,
asyik menggelupas je..member kat tempat keje pun perasan...pastu
suami pun puji..'ehem-ehem' tu rajin je...hehehehe.ok la JSB nui :)

Mrs Izzu, Kuala Lumpur
u nyer jamu dah sampai akak terus ngap amik 2 biji tapi tertinggal
kat opis semalam so mlm tak amikla...tapi bila on ngan en suami
memang rasa lain sgt..ketat heheheh thumb up to jamu serapat bonda...

Puan Ida, Ipoh
dulu dia mmg susah nk membuang tp sejak mkn JSB br brape
hari je nih mmg senang lar sgt n puas katanyer hehe...alhamdulillah...
JSB mmg best..

Puan Nur, Jitra
Sebelum ni badan saya berangin,badan pn rasa lemah je.Tambah2
kalau time bgn pagi nk pegi keje memang susah,rasa berat je badan.
Selepas saya cuba JSB ni, alhamdulillah angin2 bdn dh ilang,lenguh2
pn dh takde..buat keje byk pn memang tk rase penat...memang rasa
ringan je tubuh ni...yg bab "tut" tu tk tau lg sbb hubby tk de p kursus
panjang,nti kna tgg hubby komen la...hehe...Tahniah JSB...

Puan Fiza, Kota Bharu
Selepas gna sebotol jamu serapat ni.saya dpt rsa kulit bdan saya
jd halus lembut. Mula2 tu ingt perasaan sndri je tp bila hubby pn
tegur tu yg berani bg testi. Slain ketara kat kulit, breast jd anjal dpt
lihat after 2 minggu sy mkn.hehe...ngilu semasa nk dtg haid pn dh xterasa...
setakat ni mng berpuashati sgt.tenkiu jsb..isteri suka, suami gembira.haha

Puan Y, Pahang:
Pertama kali jmpe JSB mmg tertarik dan terus jatuh hati. botol pertama
sy dpt rasakan payudara jd montok dan cantik. "tut" pun rasa lain sgt. abg pun suka,
siap suh beli lg... terima kasih JSB...

Puan Jue, Putrajaya
JSB ni amat bagus, saya sendiri dah ambil dan perubahan boleh rasa
selepas 1 hari sahaja! Customer yg ambil bg komen badan dia jadi ringan dan
proses pembuangan air sgt lancar. Berbaloi sgt JSB ni...harga pun cukup murah!!
Rugi kalau tak try dan terus amalkan JSB ni!!

Puan Zini, Subang
Alhamdulillah, sebelum ni sy memang susah nak yakin dgn produk2 cam
ni kat pasaran tapi xtau kenapa JSB berjaya tambat hati sy dan keputusannya
memang xsia-sia.dari untuk kegunaan sendiri, skrg sy salah satu dealer
produk JSB.TQ JSB..benda baik elok kita kongsi bersama..

Puan Johana, Johor Bahru
Umur 32 thn, dah kawin 9 tahun, dikurniakan 4 org anak, sebelum ni
badan mudah letih sakit kaki... ( banyak bergerak aktive ) masa baru
seminggu makan jamu ni setelah *&^ suami... ke esokkan hari suami
cakap... mcm baru2 kawin jerk rasa masa malam tadi... ketat sikit ...
x mcm biasa.... dan suami bg dorongan utk teruskan pengambilan jamu ni....

Pn XXX, Ulu Tiram
Hai Ayu.. (for info sy isteri pertama) sy baru makan seminggu lebih JSB
ni tp bila suami dapat tu .. sampai x ingat nak balik umah bini no 2... skrg
ni asyik kerap balik umah sy jer... :)

Puan Suria, Alor Setar
Selepas mkn jamu serapat bonda nie, keputihan dah berkurangan n badan
pn rasa lebih bertenaga... lps nie sy nk order lg 2 btl...

Puan Ekin Mohd, Pasir Gudang
Pas mkn jamu nie, buang air kecil n beso pun lawas, badan rasa ringan
terutamanya bila bgn tido bdn dh x sakit2 lg. Saya akn pastikan jamu serapat
sentiasa ada dgn saya. Jamu Serapat Bonda mmg berkesan!!!

Puan Jo, Johor Bahru
Yg plg best tang hubungan suami isteri makin intim..pantang tersentuh..hai..
dan masalah penghadaman pun alhamdulillah setiap pagi jer... dah tau mesti ....
ke tandass.. kalau sebelom ni k.jo ada masalah hadas besar... semgu skali..
tu pun nasib..tp sejak amalkan JSB ni tiap pagi & mlm mesti ada..
KULIT pun makin haluss.. senang kata mmg jimatlah dgn JSB ni x perlu
makan kologen dh.. semuanya haiiii sweeettt 16..

Puan ******, Kota Bharu
Ada customer cakap , dia punya "tut" berbau dan gatal2 yg teruk sampai
mengelupas dia punya tut sbb garu2 tp semenjak amik JSB Alhamdulilah
dah oke dan tak de bau2 dah period pun berjalan lancar, sengugut pun tk
sekuat dulu...alhamdulillah .. siap nak order lagi ni....alhamdulilah sangat2
JSB banyak membantu kaum hawa ....

Kak Zan, Kota Bharu
Akak mengalami senggugut yang teruk sangat. macam tahap nak pengsan
pun ada. lepas tu akak mencuba JSB. selepas botol ketiga, Alhamdulillah
senggugut teruk kak zan dah langsung hilang. miracle betul dan wajah
kak zan pun jadi kemerah-merahan gitu :)

Puan Atie, 48thn- guru Kuala Terengganu
First time baca testimoni pada brosur jamu ni..
saya senyum sorang2..sume perkara positif jer….
baik utk diri atau utk suami…. Tapi bila dah amalkan jamu ni..
rupa2nya apa yg saya bace dulu tu..memang benar2 saya rasai dan alami..
alhamdulillah..saya dipertemukan dengan jamu yang sesuai..
harga pon murah jer..call je Pn. Lya.. terus dapt.
Mudah..cepat..jimat..& memang sedap tubuh badan.
Betullah brosur yg sya baca.. Sihat Dalaman..Cantik Luaran.
Puan Ieza, Losong
Haid saya dah 6 bulan x datang.. Alhamdulillah selepas mengamalkan jamu ni..haid saya sudah datang seperti biasa… lenguh2 tubuh pun dah hilang.. badan pun rasa ringan jer..terima kasih kpd kwn yg memperkenalkan jamu ni kepada saya.. saya akan pastikan stok jamu sentiasa ada.


Puan Jue, Kuala Terengganu
Jamu ni memang best! Harga pun jimat... 1 botol je utk sebulan..memang murah sgt2… seminggu makan jamu ni dah boleh rasa kesan2 nya yg memang Superb! Sebelum ni pun saya dah byk cuba jamu yg glemer2 tu…tapi jamu Seri Bonda ni memang best… Ramai kwn2 nk cuba jamu ni…


Cik Biela, 19 thn- pelajar IPT
Sebelumnya saya buang air besar 2 kali jer seminggu…itupun memang masalah, sehinggakan sakit kepala. Tetapi selepas mengamalkan Jamu Seri Bonda ni.. saya memang sudah bebas dari masalah sembelit dan sakit kepala. Baru senang hati nak study…setiap kali nk balik ke U, saya sentiasa oder jamu ni utk bekalan di sana. Tq very much kerana mengesyorkan jamu ni kpda saya.


Puan Nor, Kuala Ibai
Sudah setahun lebih saya mendirikan rumahtangga tetapi masih belum dikurniakan cahayamata. Selepas diperkenalkan jamu ni oleh Pn. Lya, sya terus mencubanya pada bulan Oktober 2011. Alhamdulillah..dgn izin Allah.. pada awal Februari 2012.. saya telah disahkan hamil. Saya bersyukur sangat dan berterima kasih kepada jamu yang memberikan saya dan suami satu hadiah yg sgt membahagiakan..

Cik Fatima, pelajar IPT
Saya sentiasa rimas melihat wajah yang sentiasa dikunjungi jerawat, masalah keputihan pun memeningkan kepala gak… bila dah jumpa dengan jamu yg murah sgt ni.. sesuai sgt la ngan status kewangan pelajar IPT…Alhamdulillah.. baru je makan 2 botol jamu..semua masalah saya selesai… sekarang ni.. kulit pun dah cantik..my friends pun dah ramai yg perasan perubahan pada kulit muka saya.. hihihi…ramai yg nk try ni..

Puan Zana, Pahang
As salam... Ayu, memang best la akak makan JSB ni. Hilang semua sakit-sakit urat. Badan terasa ringan. Maklumlah, akak dah anak 3. Buat kerja semua nak cepat. Bila amalkan JSB ni badan tetap cergas. Kawan-kawan akak pun ramai dah tegur muka nampak berseri. Dan yang paling penting bab-bab bersama suami memang best... Akak rasa OK sanga-sangat sebab kesan JSB ni cepat dan harga berpatutan. Akak harus mengamalkan JSB ini secara berterusan.. tiap-tiap bulan.. Memang wajib.

Puan Ekin, Johor
As salam… Sebelum ni badan rasa sakit-sakit dan susah nak buang air besar. Period pun tak teratur, datang 2-3 bulan sekali. Lepas 5 hari makan JSB, rasa ada kelainan terutama sekali dengan period. Setiap bulan datang period. Bangun tidur pun dah tak terasa sakit dalam bada. Pembuangan air besar pun lawas. Untuk makluman, saya dah setahun kahwin tapi belum ada rezeki untuk mendapatkan anak. Alhamdulillah selepas habis botol yg ke 4 saya disahkan mengandung 2 bulan. Memang sangat-sangat gembira. Lagi-lagi suami. Insyaallah bulan 6 ni saya bersalin. Doakan sumua selamat ya.Thanks ALLAH dan thanks JSB. Saya akan pastikan JSB menajadi teman saya semasa di dalam pantang nanti.
(refer gambar ekin)

Cik Suhaila, Putrajaya
Setelah 5 hari MC, sakit pinggang akibat jatuh ketika bermain bola jaring, tercari-cari apakah ubat yang boleh melegakan rasa sakit ni. Dalam pencarian tu, ternampak tag dari seorang kawan mengenai JSB, saya terus likeFacebook JSB. Dari situ, saya terus jatuh cinta dengan JSB. Setelah mengamalkannya, Alhamdulillah kesakitan pada pinggang saya semakin hilang. Malah badan juga menjadi ringan dan tidak mudah letih walaupun kesibukan dengan kerja seharian. Keputihan dan senggugut juga hilang. Wajah saya jadi kemerah-merahan dan kata rakan sekerja, saya semakin berseri. Sehingga kini, saya masih mengamalkan JSB. I love JSB! Terbaik lah.

Puan Hazura, Perak
Saya sangat berterima kasih kepada JSB kerana memperkenalkan saya supplement hebat ini. Masalah sembelit dan sakit pinggang selepas melahirkan anak serta angin dalam badan sudah hilang. Hubungan bersama suami pula semakin erat dan lebih bertenaga. Di samping itu, JSB juga membuatkan kulit saya terasa mulus dan lembab. Jerawat di belakang badan yang saya hadapi juga hilang. Dengan hanya sebotol JSB, saya mampu menyelesaikan pelbagai masalah yg sering di hadapi oleh kaum wanita.. Memang sesuai dengan tagline JSB, ‘Rahsia untukmu wanita’ kerana saya dapat rasakan rahsia itu. Kini saya tidak lagi memerlukan banyak supplement untuk kelihatan cantik dan bertenaga kerana JSB sudah memadai bagi saya.
 
 
 ATURAN MAKAN

Sebotol Jamu Seri Bonda mengandungi 6O biji kapsul. Ianya tahan untuk lima minggu. Jadi anda sangat jimat.
Cara makan:

2biji sehari, pagi atau malam


Cara pengambilan JSB selepas bersalin


Berikut adalah cara pengambilan JSB semasa di dalam pantang:

1) Jika bersalin secara normal, makan JSB pada hari ke 20 selepas bersalin.

2) Jika bersalin secara pembedahan, makan JSB pada hari ke 30 selepas bersalin.

Cara pengambilan: Mulakan dengan memakan 1biji kapsul di waktu pagi dan satu biji kapsul di waktu malam jika anda sepenuhnya menyusukan bayi. Cara pengambilan sebegini digalakkan bagi mengelakkan perut bayi kembung atau sebagainya.

Jika anda tidak menyusukan bayi anda, bolehlah mengambil dos 2biji pagi dan 2biji malam.

Jika bayi anda telah berusia 6 bulan dan keatas, anda boleh mengambil dos seperti biasa iaitu 2biji kapsul setiap hari selepas waktu makan. Namun jika tubuh anda agak lambat bertindakbalas dgn JSB, amalkan memakan 2biji kapsul di waktu pagi dan 2biji kapsul di waktu malam.

Banyakkan meminum air putih untuk kesan yg maksimum.


Cara pengambilan untuk wanita yang berkahwin dan belum berkahwin


Terdapat dua cara yang boleh dipraktikkan iaitu:

1) Amalkan memakan 2biji kapsul setiap hari selepas waktu makan. Biasanya kesan boleh dilihat seawal hari kelima namun ia bergantung kepada tubuh individu.

2) Jika tubuh anda agak lambat bertindakbalas dgn JSB, anda boleh mengamalkan JSB dengan memakan 2biji kapsul di waktu pagi dan 2biji kapsul di waktu malam.

3) Untuk remaja di dalam lingkungan umur 21 tahun ke bawah, disyorkan agar mengambil dos 1 biji kapsul sahaja.


4) Untuk remaja 21 tahun dan keatas, amalkan 1biji kapsul di waktu pagi dan 1biji kapsul di waktu malam.

Sila pastikan anda mengambil minima 8 gelas air putih setiap hari bagi memastikan JSB dapat memberikan kesan yang terbaik untuk tubuh anda.
 















 

No comments:

Post a Comment

Labels

2BE GORGEOUS FIBER 2BE GORGEOUS FIBER MURAH 3 in 1 ade cop halal ADVANCE SLIM KOTA BHARU ALASKA RANGE OF BEAUTY : ALOEVERA SOOTHING LIPSTICK..borong murah kota bharu AMEYRA FLAWLESS BEAUTY BORONG AMYERA AMYERA STOKIS AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM AMYERA FLAWLESS SKINCARE AMYERA MURAH AMYERA TESTIMONI AMYERANADIA FLAWLESS BEAUTY SKINCARE ORIGINAL -KOTA BHARU ANTI KEDUT AURA WHITE AURA WHITE MURAH AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURA WHITE TESTIMONI AURA WHITE WITH CHOCOLATE AURA WHITE WITH CHOCOLATE STOKIS AURACHOC aurashine aurawhite AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 6 IN 1 ..KOTA BHARU AURAWHITE FOR MEN... kota bharu AURAWHITE TRIPEPTIDE GOLD COLLAGEN : CERAH GEBU DALAM 7 HARI .. WAKAF CHE YEH KOTA BHARU awet muda kota bharu BABIES BLINK GOLD MUROH KOTA BHARU BAMBOO BODY SHAPE BEAUTY SARA NIGHT CREAM DI JAMIN BERKESAN !!!!! kota bharu BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB KOKURY ORIGINAL : RUNCIT DAN BORONG BELLA SINUS CURE BELLA SINUS CURE STOKIS BELLA SINUS CURE TESTIMONI BERMINYAK DAN KUSAM BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP MURAH KOTA BHARU BLACK POMEGRANATE CLEANSER AND LOTION RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER AND LOTION blinkq cara makan blinkq kota bharu blinkq stokis blinkq testimoni BLINQ BEAUTY DRINK KOTA BHARU BODY POSTURE BODY SHAPING boleh di bawa solat BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 Breast Enlargement.Murah BUTAE SUPER OIL-CONTROL POWDER ..kota bharu BUTIK MAMA C’Heart Total Care kelantan CANTIK DAN HENSEM DGN PRODUK MURAH AURA BABIES SAKURA ...KELANTAN CARA MAKAN ZOFEA BEAUTY SECRET : BUST UP & SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN cara minum FOREVER LIVING ALOE VERA GEL CARA MUDAH BUANG BLACK HEAD CARA MUDAH BUANG WHITE HEAD CARA PAKAI NOUR AIN CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS.. jemaima murah kota bharu Cara pengambilan Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul CEPAT DAN SENANG cerah berseri licin bersinar CLEAN AND SMOOTH MURAH kota bharu COLLAGEN LIP MASK UNTUK BIBIR MENAWAN Collagen Plus Vitamin E selangor Collagen Plus Vitamin E stokis Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream testimoni CUTICLE REVITALIZER OIL @ VITAMIN KUKU OPI muroh kota bharu d kota bharu D'AURA MINYAK KELAPA DARA (VCO) LIQUID DAN SOFTGEL MURAH KOTA BHARU DETOX FOOT PATCH DETOX GOLD SLIMMING PATCH - BUANG TOKSIN DAN LEMAK SEKALIGUS diana amir DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg KELANTAN EMILAY BREAST ENHANCER : BERIKAN FAKTOR WOW PADA PAYUDARA ANDA!.. KOTA BHARU EMILAY WHITENING CLEAR SPOT pasir mas Emjoi Tweeze : PENCUKUR WANITA SERBAGUNA kelantan EPHYRA COLLAGEN BORONG EPHYRA COLLAGEN HQ EPHYRA COLLAGEN MEMEY EPHYRA COLLAGEN MURAH EPHYRA COLLAGEN STOKIS EPHYRA COLLAGEN TESTIMONI Fat2Fit ~ MZ SECRET BODY SPRAY! KOTA BHARU FELINNA BODY LOTION FELINNA INCHLOSS FELINNA ISU PARABEN. FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN CARA MINUM FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN FAREENA FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN TESTIMONI fereena ferskin chewable kota bharu FIGURE UP BORONG FIGURE UP MURAH FIGURE UP STOKIS FIRM BREAST FLAWLESS AMYERANADIA SKINCARE + BOOSTER CREAM kota bharu FLAWLESS SKINCARE BY AMYERANADIA WAKAF CHE YEH flawless skincare kelantan foundation FOUNDATION MURAH FREE GIFT GLITTERS GLITTERS BY RADIGLOW GLITTERS BY RADIGLOW MURAH GLITTERS MURAH GLITTERS STOKIS GLITTERS TESTIMONI GLUTAKING ADVANCE MURAH KOTA BHARU HARUM MALAM ATASI BAU BADAN HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HARUM MALAMORIGINAL KOTA BHARU HEIGHT UP : SUPPLEMENT UNTUK TINGGI PERTAMA DI MALAYSIA kota bharu ibu putih kota bharu INAYAH AGEN INAYAH BEAUTY BOOSTER HQ INAYAH BEAUTY BOOSTER KKM INAYAH BEAUTY BOOSTER MURAH INAYAH BOOSTER INAYAH BOOSTER STOKIS INAYAH BORONG INAYAH KOTA BHARU INTEEMOR BY EPHYRA : JAGA ALAT SULIT & PERANAKAN WANITA . kota bharu JAMU SERI BONDA JANNA LAWWA GLUTAKOJIC SERUM & IBU PUTIH.kelantan JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JERAGAT jimat wang jimat masa JUS MINDA CALIPH : Sunnah Supplement for Kids kota bharu JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION : FOUNDATION MESRA SOLAT kota bharu murah K KOLLY K-COLLY SWEET 17 murah kota bharu Kapsul Hormon Perfect Lady KAWAI COLLAGEN MURAH kawai murah kota bharu KAWAII COLLAGEN STOKIS KAWAII HQ KB KELANTAN KELATE GOMO kesan cepat..harga berbaloi KESIHATAN TULANG DAN MENCANTIKAN PAYU DARA Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU KOTA BHARU KELANTAN kota bharu..muroh sengoti ori KROYOLAN MALAYSIA KROYOLAN SELANGOR KROYOLAN SHAH ALAM KRYOLAN MURAH KRYOLAN ORIGINAL KRYOLAN ORIGINAL GERMANY KRYOLAN REPACK KRYOLAN SUPRACOLOR KULIT BERMINYAK DAN PORI-PORI TERBUKA..kota bharu original kulit cantik KULIT CANTIK BERSERI DENGAN FELLINA VITAMIN C PLUS COLLAGEN KURUS DENGAN FIGURE UP LAZAT LOTION KURUS WANGI LOTION SLIMMING Maixara C - Sential 10000mg Vitamin C MAIXARA PROMOTION makin cantik bila berpeluh MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK GOLD 24K MURAH & BORONG original kota bharu mata sehat memberi teaga MEMEY memuaskan hati..... MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA kelantan MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE..muroh MN EYELINER / EYEBROW & CONCEALER PENCIL wakaf che yeh moisturizer MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP : SABUN RAWATAN RESDUNG DAN JERAWAT PALING BERKESAN kota bharu MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MUDAH CEPAT BERKESAN mudah dibawa murah NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL...menegang NORMAN HAKIM NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SNOW SLIMMING FOAM: MUDAHNYA NAK KURUS! kota bharu OPTI E PLUS UNTUK KULIT DAN KESIHATAN PAMOGA JUS DELIMA VIDA BEAUTY.. kota bharu PANTIES KEMPIS PERUT : SANGAT SELESA DAN MURAH PARUT PASIR MAS DAN KAMPUNG PINTU GENG pasir mas dan rantau panjang PASIR MAS KELANTAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA kota bharu PEJALKAN BREAST pemakaian yg ringkas PENCERAHAN PENGAMBILAN DISARANKAN MAIXARA PERAPAT powder PROMOSI AURAWHITE MURAH PUTIH BERSIH BERSERI PUTIH CANTIK Qu Puteh Million Cell ..kota bharu original Qu Puteh MINERAL LIPSTIK STEMCELL : BIBIR MONGEL GEBU MERAH radiance murah wakaf che yeh kota bharu ..... RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION KOTA BHARU RADIGLOW MURAH RADIUZ WHITE KEPUTIHAN KULIT ALAMI DALAM 7 HARI rambut gugur Rapibust Masker Pembesar dan Pengencang Payudara..KELANTAN ROLANJONA FOOT MASK KOTA BHARU ROSE HAIR PERFUME kota bharu ROYAL SLIM Lishuo MAGIC : SABUN MANDI PELANGSING BADAN SABUN SLIMMING DAN SABUN BREAST SABUN SLIMMING DAN SABUN BREAST MURAH SATIN SKINZ BOTANICAL ACNE SERUM by Satin Skinz . kota bharu SCRUB MISS V : SOFT SCRUB..MASALAH GATAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN BORONG SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN murah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SENSITIF DAN BERMINYAK ORIGINAL KOTA BHARU... SENYUM MENAWAN SESUAI UNTUK IBU HAMIL SET LENGKAP JIHAN MUSE SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN kota bharu muroh pasti ori SET PEMUTIH POMEGRANATE : SPA SENDIRI DI RUMAH SET PEMUTIH POMEGRANATE : SPA SENDIRI DI RUMAH... murah d kota bharu SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG Shishedo Black Mask Murah SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Inovasi Teknologi Terkini Kembalikan Kulit Cantik (REKEMEN OLEH PAKAR KULIT) SLIMMEWHITE (SW) murah kota bharu STAY NATURAL MUDFACE MURAH DAN ORIGINAL kota bharu STOKIS STOKIS 2BE GORGEOUS FIBER STOKIS AURAWHITE STOKIS BELLA FORMULA STOKIS kelantan STOKIST BUST UP STOKIST INCHLOSS SHAH ALAM SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA KELANTAN tahan 8 jam TANAKA TANPA PENGELUPASAN TANPA PIL BOLEH KURUS DGN LAVAMUD... KOTA BHARU#WAKAF CHE YEH#PASIR MAS... TAPING THIGHS SHAPER.. KOTA BHARU TATI SKINCARE : HAPUSKAN JERAWAT TERRAROSSA FRUITY COLLAGEN : GEBU TANPA SUNTIKAN murah kota bharu.. TESTIMOMI 2BE GORGEOUS TESTIMOMI 2BE GORGEOUS FIBER testimoni ephyra collagen TESTIMONI FELINNA TESTIMONI FIGURE UP TESTIMONI HEBAT DOUBLE STEMSELL PHYTOSCIENCE kelantan TESTIMONI MAIXARA TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TONER PELUNTUR DAKI : HAPUSKAN DAKI DEGIL BERKESAN ; kota bharu TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TRW UBAT EXCEMA UBAT KURUS ubat sapu utk sakit lutut muroh kota bharu VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VITAMIN PALING CEPAT KESAN WAKAF CHE YEH wakaf che yeh ... warna sekata WHITE MASK WIS PUTIH : SET HIJAU JERAWAT UNTUK KULIT JERAWAT WIS PUTIH SKINCARE FREE HYDROKINON murah original kota bharu... WONDER GLOW SKINCARE.. kota bharu WONDER GLOW~GOLD BASIC ADVANCE SERIES kota bharu ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET KELANTAN ZOFEA ZOFEA BEAUTY SECRET ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA MURAH