ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone
Adress
List Of Order
Delivery Method
Get your own free form like this one.
DROPSHIP

DROPSHIP


Anda SERIOUS nak menjadi agen dropship kami??

..tdk perlukan modal..tak perlu simpan stok, kami yg uruskan penghantaran utk customer anda...



* untung bersih sehingga 10-30% utk setiap produk..anda mampu menjana RM200-2000 sebulan jika anda rajin..



utk pendaftaran emailkan kepada msbeautyshoppe@yahoo.com dengan tajuk :DROPSHIP

nama

addres

phone

* no sms / whatsupp yer, only by email

Friday, 30 August 2013

Thanyaporn : Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan Dala

Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul


Jika anda sedang membaca website ini, anda mungkin:
  • Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat
  • Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan
  • Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia
Dengan Thanyaporn, anda bakal lebih berkeyakinan. Lihat sendiri nanti reaksi orang terhadap perubahan anda, terutamanya buat suami. Pakaian, shopping, dan bermesra dengan suami anda akan jauh lebih bermakna di dalam beberapa minggu sahaja lagi!
besarkan buah dada
Malahan tanpa anda sedari..ia mungkin sedikit sebanyak mempengaruhi segala aspek kehidupan harian anda:
  • Perasaan anda apabila memandang cermin
    Sejak dari kecil anda terfikir adakah payudara anda akan lebih besar dari sekarang
  • Kemesraan dengan suami
    Suami anda kata  dia suka dengan saiz buah dada anda, tapi itu cuma kata-kata manis untuk menjaga hati anda
  • Sentiasa membuat perbandingan dengan perempuan lain
    Anda mungkin terasa mereka lebih menarik dari anda?
  • Mata suami anda melilau ke arah payudara perempuan lain
    Dan anda tertanya-tanya, adakah badanku tidak mencukupi?
Walaupun kelebihan-kelebihan di atas sudah cukup untuk menjadikan andawanita yang unggul, namun produk Thanyaporn ini masih ada kelebihan lain juga:
  • Mengurangkan osteoperosis, kanser prostat, & kanser lain yang berasaskan hormon
  • Bersikap anti-penuaan
  • Mencantikkan, memutihkan dan menegangkan kulit
  • Melancarkan aliran darah (membuatkan anda segar)
  • Membolehkan anda tidur lebih lena dan puas


KAPSUL PUERARIA MIRIFICA (THANYAPORN)
Kandungan :-
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :-
  • Menambah saiz payudara.
  • Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
  • Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  • Menganjalkan kulit yang melendut.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  • Mengetatkan vagina.
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  • Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
  • Menambah tenaga dan kecergasan
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'
 
Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan!
Thanyaporn Breast Enlargment :
Thanyaporn produk membesar dan menegangkan payudara no. 1 di dunia dengan kadar keberkesanan 97%

Mengapa Thanyaporn Breast Capsule ?
1. Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2. Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri
3. Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4. Kualiti yang tinggi


Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.

Kesan Penggunaan:

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. Jika anda mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan Lelan Vital Bust Serum yang berteknologi nano serta turut diformulasi daripada Pueraria Mirifica.

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur
14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

Cadangan Pengambilan : 1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.
* Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari.
* Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
* Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
* Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.

KHASIAT PUERARIA MIRIFICA :

KULIT
- menganjalkan kulit yang telah melendut
- menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
- mengurangkan garis-garis halus
- mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
- menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
- menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
- melembutkan kulit – kulit kurang kasar dan kering
- merawat jerawat dari dalam
- mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
- mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
- melambatkan proses penuaan secara berkesan

KUKU
- mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
- menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
- meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
- kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT

- mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- mengawal keguguran rambut
- melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
- menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

BADAN

- melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

PAYUDARA DAN PUNGGUNG
- mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
- memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
- membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
- menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
- mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

RAHIM DAN VAGINA
- mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
- merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
- merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
- melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
- menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
- menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

KESIHATAN
- menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
- mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
- membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
- mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
- mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
- menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

Amaran !!!
Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan :
1.Gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. 

2.Wanita mengandung
3.Ibu yang tengah menyusu badan 
4.Tak boleh ambil kapsul ketika haid, lepas abis haid boleh sambung makan balik
Soal Jawab & Cara Guna
(Jadilah pengguna bijak.Sebagai Bakal pengguna Thanyaporn,anda berhak mendapat maklumat & penjelasan yang sewajarnya tentang produk ini)

Apakah Thanyaporn?
Thanyaporn adalah makanan tambahan yang dihasilkan 100% dari herba(penyediaan herba).Fungsi utama Thanyaporn adalah untuk membantu para wanita mencantikan 'aset' peribadi(payudara) secara semulajadi dan selamat.

Apakah kebaikan & khasiat Thanyaporn?
Kebaikan & khasiat Thanyaporn terletak pada ramuan utamanya iaitu Puerarida Mirifica(tumbuhan herba).  Tumbuhan ini telah digunakan berabad lamanya dalam ramuan kecantikan wanita di negara Thailand. Puerarida Mirifica mempunyai kesan estrogen yang sangat hebat.Ia sangat berkesan untuk membesarkan kembali payudara yang mengalami masalah pertumbuhan terbantut.Selain itu,Puerarida Mirifica juga terbukti dapat memberi kesan positif kepada kecantikan payudara,punggung,kulit,kuku & rambut.

Berapa lamakah kesan yang akan diperolehi setelah menggunakan Thanyaporn?
Berdasarkan maklumbalas(testimoni) yang kami terima daripada para pengguna setia Thanyaporn,lazimnya perubahan dapat dirasakan diantara tempoh 14 hari hingga 2 bulan.Tempoh keberkesanan ini berbeza bagi sesetengah pengguna Thanyaporn,kerana kita semua mempunyai bentuk tubuh,sejarah anatomi tubuh & kadar metabolisme yang berbeza.Apa yang pasti lebih 93% daripada para pengguna Thanyaporn mengatakan satu ayat yang sama 'Memang Ada Perubahan!'

Bagaimanakah untuk mengambil/makan Thanyaporn?
Anda hanya perlu makan Thanyaporn selepas sarapan,1 biji(kapsul) sehari.

Nota Tambahan: Sekiranya terlupa anda juga boleh makan pada waktu lain tengah hari,petang atau malam(waktu terbaik adalah selepas sarapan pagi-sistem badan baru diaktifkan).

Untuk kesan yang terbaik,kami turut menyarankan anda untuk mengambil/makan Thanyaporn bersama  segelas susu biasa(sumber kalsium) dan  pil/softgel vitamin E(mencantikkan kulit & antioksida).

Susu biasa (bersumberkan susu lembu,susu kambing atau kacang soya) dalam bentuk segar(cecair),serbuk(powder) atau tablet(kalsium tablet 

-sesuai untuk individu yang tidak minum atau alahan kepada susu)juga boleh.Anda boleh mendapatkan pil/softgel vitamin E di pasaraya/farmasi
berhampiran rumah anda.


Dos vitamin E yang dicadangkan ialah 400 IU-Sila rujuk label/tanya staff farmasi yang bertugas(jika kurang pasti).

Adakah Thanyaporn mempunyai kesan sampingan?
Sila makan/ambil Thanyaporn mengikut aturan yang dicadangkan (rujuk soal jawab diatas),untuk mengelakan sebarang kesan sampingan.

Nota Tambahan: Secara umum,semua makanan atau minuman yang ada dunia ini boleh memberi kesan sampingan jika diambil secara berlebih lebihan(walaupun benda itu baik).Sebagai contoh,pakar  nutrisi makanan mencadangkan seorang individu dewasa harus mengambil makanan yang mengandungi jumlah serat(fiber) diantara  25gram-30gram dalam sehari,bagi mencegah simpton sembelit (sukar buang air besar).Apa yang akan terjadi sekiranya kita mengambil serat(fiber) lebih dari yang dicadangkan?Kita akan menjadi letih dan tidak bermaya kerana zat besi dan garam mineral dalam  tubuh badan kita turut 'dibuang'.

Maklumat Penting!!
Adakah saya boleh mengambil/makan Thanyaporn semasa 
mengalami situasi di bawah?
Ketika Datang Bulan (haid/period): Boleh,tapi digalakkan untuk berhenti mengambil/makan Thanyaporn buat sementara waktu (hingga habis haid/period)

Sedang Merancang Kehamilan (family planning): Boleh

Sedang Mengandung (pregnant): Tidak Dibenarkan Sama Sekali
(sama seperti ubat-ubatan lain kecuali setelah diizinkan oleh pihak Doktor)

Sedang Menyusukan Anak (breastfeed): Tidak Boleh.
Anda HANYA boleh mengambil Thanyaporn setelah anak(baby) menyusu lebih daripada 6 bulan(itupun bergantung kepada keadaan, jika baby kurang serasi LEBIH BAIK tunggu sehingga cerai susu)

Ada Penyakit Kronik (cronic disease): Tidak Boleh.Semua pengidap penyakit kronik tidak dibenar mengambil sebarang ubat moden/tradisional tanpa pengawasan pihak Doktor.Kesihatan lebih penting daripada Kecantikan.

Adakah produk ini mempunyai sijil halal atau KKM?
Maaf, tiada sijil halal atau KKM kerana produk ini hanya utk pasaran Thailand. Namun ia dihasilkan dr herba dan tumbuh-tumbuhan , jadi tiada isu halal. Kapsul tiada gelatin, Produk juga mempunya kelulusan FDA.

Payudara saya memang sudah besar, saya cuma ingin menegangkan.
Adakah ia akan oversize?

Payudara cuma akan membesar setakat mana badan individu secara semulajadi. Ia takkan oversize..


KALAU ADA YANG BERMINAT BOLEH TINGGALKAN KOMEN
HARGA CAPSULE THANYAPORN :RM50 SAHAJA
Sabah/Sarawak Add RM4
FREE POSLAJU
.

PEK COMBO BERSAMA THANYAPORN + BIO ANNE CREAM + BIO ANNE SOAP 
HANYA RM85 SAHAJA.
ADD RM5 UTK SABAH/SARAWAK
http://1.bp.blogspot.com/_hd0PTzltgrA/TQ1roA9XILI/AAAAAAAAAlw/FSySRY8kjMA/s320/DSC00619.jpg
Krim payudara yang berkesan untuk membesar, menegang dan memontokkan payudara
BIO-ANNE Bio–Active Cream yang berasaskan formula Pueraria dan kolagen semulajadi bagi membesarkan saiz payudara dari luar. Diformulasasikan untuk membantu menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara. Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat dan secara tidak langsung membantu membesar dan menegangkan payudara. BIO-ANNE berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.
Cara Pemakaian : Sapu sedikit krim pada bahagian payudara dan urut secara lembut di kedua-dua bahagian payudara, terutama pada bahagian bawah payudara sehingga krim meresap. Guna 2 kali sehari, pada waktu pagi dan malam selepas mandi.
Kandungan :  Purified Water, Propylene Glycol, Lactic Acid, Mineral Oil, Glyceryl Monostearate, Vegetable Glycerine, Pueraria Extract, Hydrolyzed Collagen, Avocado Oil, Safflower Oil, Sesame Oil, Sweet Almond, Vitamin E, Methylparaben, Fragrance
TESTIMONI:
JAYMIE,SABAH - Saya sudah 2 minggu cuba, memang ok, menampakkan perubahan dari keanjalan dan ketegangannya. Krim pun xberminyak, bau wangi,selesa utk digunakan

ZAA,JOHOR - Kak, krim ni memang saya akui best. Pertama kali cuba produk utk payudara ni. First takut2 juga..skrg dah hampir 1 bulan saya dah pakai. Saya dah nampak kesan positifnya..

QISTINA,KAJANG - Berbaloi saya beli krim tu. Produk lain yg pernah saya pakai mahal2 RM60 ke atas, xde nampak apa2 perubahan pun. Yang ini 1 minggu dah nampak breast dah kurang kendur..harap2 terus pakai ni breast akan lebih besar.
BERMINAT UTK ORDER, BUAT TERUS ISI ORDER FORM ATAU EMAIL :
EMAIL : kidsshop82@yahoo.com
WHATS APP 012-9616228 LAJU2

















-salam sis, sy nk kasi testi ni. alhamdulilah after 2mggu lbh mkn pil thanya mmg sy terasa kesannya..breast betul2 rasa dh pejal, padat, besar sbb breast sy sblm ni kecik, n then nmpk bulat . pd bhgn nipple pn dh nmpak ada kesan kemerahan..suke sgt2 wlpn pd permulaan tiap2 mlm rase sengal2 kt breast tu..tp ok dh..y plg best, buat sy makin cergas, xletih...xde lg rasa nk tdo pd waktu ptg n senja..he3 nt sy update testi lg bln dpn pd sis. insyaallah.. - FIZA

-ubat ni mmg bgus n brkesan...3 hari mkn pyudara da rse sengal2. mkin brisi n montok...kulit pn rse mkin licin..-HANAZ

-dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..

-salam kak.. dah 2 mmgu sy gne produk nie, dan hasilnya mmg berkesan.hehehe, hari pertama gne rase sengal2 pd payudara tp sy truskan gne smp skrang.. Bra pulak terase sempit dan terpaksa tukar ke saiz 34B.. seronoknya rase.. Trima kasih yer-YANTI


PutriZ : Dari segi saiz, mmg nmpk ade peningkatan..sbb sblm ni sy pakai bra saiz 32A/34A je (ikut brand bra). tp lps sbulan amik typorn, sy dah tak leh pakai bra 32A..mmg birat la bdn la jadinya psl dah ketat. baru2 ni beli bra baru kt avon saiz 34B..baru rasa selesa. tak penah2 pakai cub B. mula2 trgezut gak..biar betikkk.. pastu perasan gak kaler nipple makin cerah..keputihan pun dah kurang...period pun dah tak sakit. mgkin kombinasi typorn + MB kot.. awal2 dulu sengal2 gak kt situ, tp bila dah amik dlm 2 mggu, baru rasa ok.

YUKI : sy baru try dlm 6 bijik je .. itupun kejap amik , kejap lupa.. rase breast cam mengeras dan tegang tp bentuknya tu blom seperti asal..---saiz bra pun nak kena tukar dah nie.. alamakk .. takut jd besar terjojol lak kang.. kite cuma nak tegangkan je bukan nk besarkan lagik..

xxxx - Ipoh : Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

Erin : kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih!!

Catalina : salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya..

LAGI TESTIMONI THANYAPORN BREAST:
1. Hamidah Hamid - Kubang Kerian
Salam kak, saya kini dah cup B. Memang betul berkesan produk ini. Hujung bulan ini saya order 2 botol lagi.bye.
2. Ramlah Mohamad - Merlimau,Melaka
Asalamulaikum kak, harap sihat2. Setelah 4 bulan makan thanyapron ini,saya memang betul-betul yakin. Breast saya tegang dan besar. Husband saya memang selalu puji, dia kata masa anak dara pun tak macam ni. Best lah.
3. Murni - Kuantan
Asalamulaikum kak, memang powerlah Thanyaporn ni, Baru 2 botol saya makan,belum habis lagi,payudara saya dah tegang semacam. Sebelum ini macam-macam produk yang cuba,tapi tak pernah berhasil. Kira saya puashatilah cuba produk ini. Insyallah saya order lagi.
4. Jennifer - Kota Kinabalu
Hi, jenny dah makan 1 botol habis,memang ada perubahan ketara,breast ni rasa besar dan tegang. Nanti habis botol kedua ,saya update kat u.

NAK ORDER ?
boleh isi form diatas
@
sms / whatsupp  to : 017-9198346

COD meet point: 
CIMB Wakaf Che Yeh, KOTA BHARU 
PETRONAS Pintu Geng, KOTA BHARU




No comments:

Post a Comment

Labels

2BE GORGEOUS FIBER 2BE GORGEOUS FIBER MURAH 3 in 1 ade cop halal ADVANCE SLIM KOTA BHARU ALASKA RANGE OF BEAUTY : ALOEVERA SOOTHING LIPSTICK..borong murah kota bharu AMEYRA FLAWLESS BEAUTY BORONG AMYERA AMYERA STOKIS AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM AMYERA FLAWLESS SKINCARE AMYERA MURAH AMYERA TESTIMONI AMYERANADIA FLAWLESS BEAUTY SKINCARE ORIGINAL -KOTA BHARU ANTI KEDUT AURA WHITE AURA WHITE MURAH AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURA WHITE TESTIMONI AURA WHITE WITH CHOCOLATE AURA WHITE WITH CHOCOLATE STOKIS AURACHOC aurashine aurawhite AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 6 IN 1 ..KOTA BHARU AURAWHITE FOR MEN... kota bharu AURAWHITE TRIPEPTIDE GOLD COLLAGEN : CERAH GEBU DALAM 7 HARI .. WAKAF CHE YEH KOTA BHARU awet muda kota bharu BABIES BLINK GOLD MUROH KOTA BHARU BAMBOO BODY SHAPE BEAUTY SARA NIGHT CREAM DI JAMIN BERKESAN !!!!! kota bharu BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB KOKURY ORIGINAL : RUNCIT DAN BORONG BELLA SINUS CURE BELLA SINUS CURE STOKIS BELLA SINUS CURE TESTIMONI BERMINYAK DAN KUSAM BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP MURAH KOTA BHARU BLACK POMEGRANATE CLEANSER AND LOTION RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER AND LOTION blinkq cara makan blinkq kota bharu blinkq stokis blinkq testimoni BLINQ BEAUTY DRINK KOTA BHARU BODY POSTURE BODY SHAPING boleh di bawa solat BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 Breast Enlargement.Murah BUTAE SUPER OIL-CONTROL POWDER ..kota bharu BUTIK MAMA C’Heart Total Care kelantan CANTIK DAN HENSEM DGN PRODUK MURAH AURA BABIES SAKURA ...KELANTAN CARA MAKAN ZOFEA BEAUTY SECRET : BUST UP & SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN cara minum FOREVER LIVING ALOE VERA GEL CARA MUDAH BUANG BLACK HEAD CARA MUDAH BUANG WHITE HEAD CARA PAKAI NOUR AIN CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS.. jemaima murah kota bharu Cara pengambilan Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul CEPAT DAN SENANG cerah berseri licin bersinar CLEAN AND SMOOTH MURAH kota bharu COLLAGEN LIP MASK UNTUK BIBIR MENAWAN Collagen Plus Vitamin E selangor Collagen Plus Vitamin E stokis Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream testimoni CUTICLE REVITALIZER OIL @ VITAMIN KUKU OPI muroh kota bharu d kota bharu D'AURA MINYAK KELAPA DARA (VCO) LIQUID DAN SOFTGEL MURAH KOTA BHARU DETOX FOOT PATCH DETOX GOLD SLIMMING PATCH - BUANG TOKSIN DAN LEMAK SEKALIGUS diana amir DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg KELANTAN EMILAY BREAST ENHANCER : BERIKAN FAKTOR WOW PADA PAYUDARA ANDA!.. KOTA BHARU EMILAY WHITENING CLEAR SPOT pasir mas Emjoi Tweeze : PENCUKUR WANITA SERBAGUNA kelantan EPHYRA COLLAGEN BORONG EPHYRA COLLAGEN HQ EPHYRA COLLAGEN MEMEY EPHYRA COLLAGEN MURAH EPHYRA COLLAGEN STOKIS EPHYRA COLLAGEN TESTIMONI Fat2Fit ~ MZ SECRET BODY SPRAY! KOTA BHARU FELINNA BODY LOTION FELINNA INCHLOSS FELINNA ISU PARABEN. FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN CARA MINUM FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN FAREENA FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN TESTIMONI fereena ferskin chewable kota bharu FIGURE UP BORONG FIGURE UP MURAH FIGURE UP STOKIS FIRM BREAST FLAWLESS AMYERANADIA SKINCARE + BOOSTER CREAM kota bharu FLAWLESS SKINCARE BY AMYERANADIA WAKAF CHE YEH flawless skincare kelantan foundation FOUNDATION MURAH FREE GIFT GLITTERS GLITTERS BY RADIGLOW GLITTERS BY RADIGLOW MURAH GLITTERS MURAH GLITTERS STOKIS GLITTERS TESTIMONI GLUTAKING ADVANCE MURAH KOTA BHARU HARUM MALAM ATASI BAU BADAN HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HARUM MALAMORIGINAL KOTA BHARU HEIGHT UP : SUPPLEMENT UNTUK TINGGI PERTAMA DI MALAYSIA kota bharu ibu putih kota bharu INAYAH AGEN INAYAH BEAUTY BOOSTER HQ INAYAH BEAUTY BOOSTER KKM INAYAH BEAUTY BOOSTER MURAH INAYAH BOOSTER INAYAH BOOSTER STOKIS INAYAH BORONG INAYAH KOTA BHARU INTEEMOR BY EPHYRA : JAGA ALAT SULIT & PERANAKAN WANITA . kota bharu JAMU SERI BONDA JANNA LAWWA GLUTAKOJIC SERUM & IBU PUTIH.kelantan JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JERAGAT jimat wang jimat masa JUS MINDA CALIPH : Sunnah Supplement for Kids kota bharu JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION : FOUNDATION MESRA SOLAT kota bharu murah K KOLLY K-COLLY SWEET 17 murah kota bharu Kapsul Hormon Perfect Lady KAWAI COLLAGEN MURAH kawai murah kota bharu KAWAII COLLAGEN STOKIS KAWAII HQ KB KELANTAN KELATE GOMO kesan cepat..harga berbaloi KESIHATAN TULANG DAN MENCANTIKAN PAYU DARA Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU KOTA BHARU KELANTAN kota bharu..muroh sengoti ori KROYOLAN MALAYSIA KROYOLAN SELANGOR KROYOLAN SHAH ALAM KRYOLAN MURAH KRYOLAN ORIGINAL KRYOLAN ORIGINAL GERMANY KRYOLAN REPACK KRYOLAN SUPRACOLOR KULIT BERMINYAK DAN PORI-PORI TERBUKA..kota bharu original kulit cantik KULIT CANTIK BERSERI DENGAN FELLINA VITAMIN C PLUS COLLAGEN KURUS DENGAN FIGURE UP LAZAT LOTION KURUS WANGI LOTION SLIMMING Maixara C - Sential 10000mg Vitamin C MAIXARA PROMOTION makin cantik bila berpeluh MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK GOLD 24K MURAH & BORONG original kota bharu mata sehat memberi teaga MEMEY memuaskan hati..... MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA kelantan MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE..muroh MN EYELINER / EYEBROW & CONCEALER PENCIL wakaf che yeh moisturizer MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP : SABUN RAWATAN RESDUNG DAN JERAWAT PALING BERKESAN kota bharu MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MUDAH CEPAT BERKESAN mudah dibawa murah NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL...menegang NORMAN HAKIM NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SNOW SLIMMING FOAM: MUDAHNYA NAK KURUS! kota bharu OPTI E PLUS UNTUK KULIT DAN KESIHATAN PAMOGA JUS DELIMA VIDA BEAUTY.. kota bharu PANTIES KEMPIS PERUT : SANGAT SELESA DAN MURAH PARUT PASIR MAS DAN KAMPUNG PINTU GENG pasir mas dan rantau panjang PASIR MAS KELANTAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA kota bharu PEJALKAN BREAST pemakaian yg ringkas PENCERAHAN PENGAMBILAN DISARANKAN MAIXARA PERAPAT powder PROMOSI AURAWHITE MURAH PUTIH BERSIH BERSERI PUTIH CANTIK Qu Puteh Million Cell ..kota bharu original Qu Puteh MINERAL LIPSTIK STEMCELL : BIBIR MONGEL GEBU MERAH radiance murah wakaf che yeh kota bharu ..... RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION KOTA BHARU RADIGLOW MURAH RADIUZ WHITE KEPUTIHAN KULIT ALAMI DALAM 7 HARI rambut gugur Rapibust Masker Pembesar dan Pengencang Payudara..KELANTAN ROLANJONA FOOT MASK KOTA BHARU ROSE HAIR PERFUME kota bharu ROYAL SLIM Lishuo MAGIC : SABUN MANDI PELANGSING BADAN SABUN SLIMMING DAN SABUN BREAST SABUN SLIMMING DAN SABUN BREAST MURAH SATIN SKINZ BOTANICAL ACNE SERUM by Satin Skinz . kota bharu SCRUB MISS V : SOFT SCRUB..MASALAH GATAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN BORONG SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN murah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SENSITIF DAN BERMINYAK ORIGINAL KOTA BHARU... SENYUM MENAWAN SESUAI UNTUK IBU HAMIL SET LENGKAP JIHAN MUSE SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN kota bharu muroh pasti ori SET PEMUTIH POMEGRANATE : SPA SENDIRI DI RUMAH SET PEMUTIH POMEGRANATE : SPA SENDIRI DI RUMAH... murah d kota bharu SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG Shishedo Black Mask Murah SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Inovasi Teknologi Terkini Kembalikan Kulit Cantik (REKEMEN OLEH PAKAR KULIT) SLIMMEWHITE (SW) murah kota bharu STAY NATURAL MUDFACE MURAH DAN ORIGINAL kota bharu STOKIS STOKIS 2BE GORGEOUS FIBER STOKIS AURAWHITE STOKIS BELLA FORMULA STOKIS kelantan STOKIST BUST UP STOKIST INCHLOSS SHAH ALAM SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA KELANTAN tahan 8 jam TANAKA TANPA PENGELUPASAN TANPA PIL BOLEH KURUS DGN LAVAMUD... KOTA BHARU#WAKAF CHE YEH#PASIR MAS... TAPING THIGHS SHAPER.. KOTA BHARU TATI SKINCARE : HAPUSKAN JERAWAT TERRAROSSA FRUITY COLLAGEN : GEBU TANPA SUNTIKAN murah kota bharu.. TESTIMOMI 2BE GORGEOUS TESTIMOMI 2BE GORGEOUS FIBER testimoni ephyra collagen TESTIMONI FELINNA TESTIMONI FIGURE UP TESTIMONI HEBAT DOUBLE STEMSELL PHYTOSCIENCE kelantan TESTIMONI MAIXARA TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TONER PELUNTUR DAKI : HAPUSKAN DAKI DEGIL BERKESAN ; kota bharu TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TRW UBAT EXCEMA UBAT KURUS ubat sapu utk sakit lutut muroh kota bharu VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VITAMIN PALING CEPAT KESAN WAKAF CHE YEH wakaf che yeh ... warna sekata WHITE MASK WIS PUTIH : SET HIJAU JERAWAT UNTUK KULIT JERAWAT WIS PUTIH SKINCARE FREE HYDROKINON murah original kota bharu... WONDER GLOW SKINCARE.. kota bharu WONDER GLOW~GOLD BASIC ADVANCE SERIES kota bharu ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET KELANTAN ZOFEA ZOFEA BEAUTY SECRET ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA MURAH