ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone
Adress
List Of Order
Delivery Method
Get your own free form like this one.
DROPSHIP

DROPSHIP


Anda SERIOUS nak menjadi agen dropship kami??

..tdk perlukan modal..tak perlu simpan stok, kami yg uruskan penghantaran utk customer anda...



* untung bersih sehingga 10-30% utk setiap produk..anda mampu menjana RM200-2000 sebulan jika anda rajin..



utk pendaftaran emailkan kepada msbeautyshoppe@yahoo.com dengan tajuk :DROPSHIP

nama

addres

phone

* no sms / whatsupp yer, only by email

Saturday, 31 August 2013

ORIGINAL SUPRACOLOR Foundation by KRYOLAN

Kryolan Supracolour Foundation : ORIGINAL GERMANY
**EVERYDAY HOT SELLING**



KINI ORIGINAL PACKING 55ML DIJUAL DENGAN HARGA RM120 SAHAJA
FREE POSLAJU SEMENANJUNG
ADD RM5 SABAH/SARAWAK 

AVAILABLE CODE WARNA: 
FS38 / NB / 2w /3w / 4w /5w/FS
45





ORIGINAL SUPRACOLOR FOUNDATION by KRYOLAN
200% GUARANTEED AUTHENTIC ORIGINAL DIRECT FROM GERMANY..BUKAN FROM INDIA,INDONESIA ATAU US


7GM (RE-PACK) 
AVAILABLE UTK REPACK 7GRAM :
FS38 / NB / 2w /3w / 4w / 5w / FS45



PRICE:
1Pc : RM35
2Pc : RM60
(Free Poslaju Semenanjung)


Color Code (for reference only):
NB - natural beige (ada pinkish effect)
3W - putih mcm zizie izette
4W - kuning langsat mcm ct nurhaliza
5W - sederhana cerah mcm fasha sandha
FS38 - tone kekuningan sama fungsi 4W - cerah

KRYOLAN SUPRA COLOR foundation.
Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini.
Hasilnya malatoppss... Long Lasting. Halus.
- telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless

Ciri-ciri produk:
- berminyak
- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler- paling bagus digunakan dgn tv paint stick bagi memberikan kesan tahan lama dan well-balanced

Memberi efek kulit muka yang licin

Menutup parut jerawat, jeragat & cela di muka

Tidak perlu memakai bedak (Terpulang)

Ringkas, mudah & cepat

Tahan untuk 2-4bulan. Hanya pakai sedikit sahaja dah memberi kesan yang menawan

Tidak sesuai utk mereka yg mempunyai kulit berminyak
CAMNER NAK GUNA KASI KULIT LICIN MULUS CAM ARTIS EK ????


Step by step for glamorous looks:

1- wash your face from oil/dirt

2- take a small portion of supra, put it on the four corner of your face

3- use wet sponge/fingers to spread it evenly on your face

4- use loose powder/baby powder to make the foundation stay on your face longer

5- Tadaaaa...now u have a fantabulous look..




different kan ?? 
before n after apply supra foundation
Dato' Ct jugak menggunakan kryolan. 
Muka jadi flawless...licin..meletop...
yg penting tak berminyak...smooth ajer nak oles...
hanya guna sedikit shj, memberi efek yg gebu and mantop
Like a barbiedoll
 
NAK GEBU & CANTIK MCM TESTIMONI KAT ATAS,
 
NAK ORDER ?
boleh isi form diatas
@
sms / whatsupp  to : 017-9198346

COD meet point: CIMB Wakaf Che Yeh, KOTA BHARU
 

No comments:

Post a Comment